Skocz do zawartości
Koles Git !.

odrzucone Ja ten chciałem xd

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię:Sebastian

2. Wiek:Wystarczający 
3. Staż na forum: niema ilości godzin jakie spędziłem na forum.
4.  Co chcesz wnieść jako Redaktor? W których sekcjach byłbyś najbardziej aktywny?: We wszystkich.
5. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): niewiem może kreatywność i pozytywne myślenie xd
6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? Nie(gazetka szkolna, blog itp.): Nie
7. Próbny tekst: coś tam coś tam , kiedyś było a teraz nima xd.
8. Spełniasz wszystkie poniższe warunki? (TAK/NIE):

Wymagania: Niewiem , sam na siebie niemoge powiedzieć ani złego ani dobrego zdania. Czyli niewiem xd

- sporo wolnego czasu; 
- umiejętność współpracy z ludźmi, cierpliwość i systematyczność; 
- znajomość języka polskiego; 
- minimum 15 - 16 lat; 
- brak warnów;
- minimum 50 postów;
- kultura osobista oraz szacunek do drugiej osoby.
  • Super! (+) 3
  • Haha (neutral) 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chociaż popełnia sporo błędów ortograficznych to jestem za gdyż może dużo radości wprowadzić do działów pozdrowionka 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odznaki

No proste że tak 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można dać szansę. Tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konkretny kandydat. Innej osoby na te stanowisko nie widzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli tak podchodzisz do napisaniem tego podania, to lepiej dla nas, żebyś nie był redaktorem. Podanie napisane na odpiernicz, a od kandytata raczej oczekujemy czegoś więcej. Dla mnie twoje podanie powinno wylądować w koszu. Takie jest moje zdanie :)

• Super! (+) 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odznaki

Na szefa go! TAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Podanie napisane na odpiernicz... Podanie mówi samo za siebie, że jest napisane dla jaj... a może się uda dostać Redaktora... Kolejna rzecz już tym podaniem, a dokładnie zastosowaniem wzoru pokazałeś swój nie ogar :giggle:Ten wzór jest dawno nieaktualny! Powinieneś zastosować ten wzór -> https://kuleczky.pl/topic/97778-nowa-rekrutacja-na-redaktora-forum/. Następna sprawa nie ma tak, że zajmujesz się wszystkim bo są serie, które należą do mnie czy do @Twój Szef, tak samo są tematy, które ja założyłam i ja się nimi zajmuje. Kiedy dana osoba dołączy do składu Redakcji wtedy omawiamy kto i czym się zajmuje, Ty nie określiłeś czym konkretnie chciałbyś się zajmować. Zapewne podanie napisałeś głównie dlatego, że najbardziej zależy Wam na serii " Pytanie na dziś ", którym pewnie byś się zajmował. Fajnie sobie to wykombinowałeś dając mi reakcje na posty w serii P&O :D Pewnie myślałeś, że mnie tym udobruchasz, ale nie ze mną te numery ;) Z takim " podejściem " nie widzę Cię w składzie Redakcji. 

Podanie ODRZUCAM!

@Gorzki. oczywiście, że przydadzą się ręce do pomocy w Redakcji, ale musi być to osoba, która coś od siebie da pokazując to już na starcie w swoim podaniu ;) Tutaj widać od razu, że podanie jest napisane na odwal się... 

Edytowane przez Shut Up And Dance!
  • Haha (neutral) 4
  • WTF? (neutral) 1
  • Plus 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)
4 godziny temu, Shut Up And Dance! napisał:

Z dobrej woli dałem reakcje, i chciałem zobaczyć przy okazji od kiedy prowadzisz dział redakcji.

Na samym początku chyba bardziej się angażowałaś w tym co robiłaś, teraz kopiuj wklej i po sprawie.

Ale każdy robi jak uważa , 

Pozdrawiam xd

Edytowane przez Koles Git !.
  • Super! (+) 1
  • Haha (neutral) 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak wspomniała @Shut Up And Dance! Podanie odrzucone. Pozwole sobie zamknąc temat :)podanieodrzucone.png

• Dzięki! (+1) 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odznaki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...