moose` 5628 Napisano 18 Luty, 2018 Hejka naklejka. Wpadłam na pomysł aby powstał temat z gotowymi avatarami, sygnaturami itd. do pobrania dla Was. Jeśli ktoś nie może napisać zlecenia, z jakiegoś powodu, bądź nie ma na to ochoty, będzie mógł zawitać do tematu i wybrać coś dla siebie. Wystarczy napisać, że zabieracie grafikę i jest Wasza. Ja osobiście będą wrzucać raz na jakiś czas gotowe prace, do ustawienia na wasze profile. Mam nadzieję, że reszta grafików, również będzie wrzucać coś od siebie. P.S. Jeśli chcecie coś konkretnego, z napisami, efektami itp. to musicie napisać zlecenie, te grafiki nie będziemy przerabiać na wasze potrzeby. To będą jedynie zwykłe zdjęcia, odpowiednio przycięte i podrasowane kolorystycznie, nic więcej. Oto pierwsza dawka grafiki! Miłego pobierania! 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Dj Skiba 535 Napisano 21 Luty, 2018 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akumu 44 Napisano 21 Luty, 2018 (edytowane) Edytowane 21 Luty, 2018 przez Akumu 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suS 678 Napisano 22 Luty, 2018 Tylko czemu mi grafiki po wrzuceniu rozciągnęło na większa rozdziałkę to idk. Ale chyba tylko u Lebrona widać pixele, więc nvm. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polaczek31 627 Napisano 6 Marzec, 2019 Do sygnatury mogę dorobić napisy wystarczy napisać pv. A avatar jest może po części template'm, całego nicku do niego nie będę dodawał, co najwyżej jedną cyfrę/literę tak jak jest to pokazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach