Hodun 6775 Napisano 12 Październik, 2017 Rekrutacje czas zacząć, już za długo siedzę sam w tym po uszy. Bywają sytuacje, ze ja rozpisuje demka tak jak to wczoraj miało zdarzanie i potrzebuje innych oceny. Wymagania: duża aktywność na forum, umiejętność pracy w zespole, znajomość podstawowych i zaawansowanych rodzajów "wspomagaczy" WZÓR: Cytuj Imię: Umiejętność sprawdzania demek: Umiejętność sprawdzania SS: Wiek: Ile masz na to czasu : Dodatkowe Informacje o Tobie: Kontakt: Pozwolę sobie zacytować słowa naszych Legend z BL "Napiszę od razu, oczekujemy, że zgłoszą się ludzie aktywni na forum. Proszę aby podania składały osoby, które na prawdę mają czas na sprawdzanie demek oraz ss. Bycie członkiem BL może być nudne, męczące (tym bardziej jak Hodun marudzi :lol:) oraz denerwujące dzięki czemu trzeba być człowiekiem opanowanym. Jeżeli czujesz, że nie dasz sobie rady, nie składaj podania. " @Malinaa. " Nie będę tu cytował Hoduna kilka razy, ale z góry proszę aby osoby które z znikomą widzą czy też "dla rangi" nie składały podań gdyż z miejsca będą one odrzucone. Robota ta jest dość nudna i chwilami męcząca ( ja sam zabijam czas skacząc po serwerach). Oczekujemy ludzi którzy serio są aktywni i potrafią ogarnąć co i jak a nie tzw "pozerów". " @BadLuck I najważniejsze: Każdy kto złożył podanie, ma prawo do wypowiadania się w dziale BlackListy !!! (w przypadku gdy ktoś by dostał warna, za spam w BL proszę zgłosić się w tej sprawie do MNIE) Kiedy koniec rekrutacji? Sam nie wiem, aż się znajdą osoby godne uwagi i przejdą egzamin ;). Od razu mówię nie spodziewajcie się od razu dostępu do AmxBansów! 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamirov 569 Napisano 12 Październik, 2017 Raz się żyje Imię: Hubert Umiejętność sprawdzania demek: 7/8/10, Nawet za MultiAdmina nie robiłem tego zbyt często, może z 2/3 razy . Umiejętność sprawdzania SS: 9/10. Zawszę sprawdzam ssy wzorując się na poradnikach PlayBoya i badlucka. Wiek: w listopadzie 18 Ile masz na to czasu : od 15/16 do 22, wszystko zależy od tego czy mam jazde itp. W weekendy jak nie mam szkoły to od 10?( Zależy jak wstane) a jak jest szkoła to po 13. Dodatkowe Informacje o Tobie: Jestem Hubert, gram z Wami od kwietnia, spora cześć osób mnie lubi, toleruje itp. Aa i robię prawojazdy, więc z drogi śledzie, Kamirov jedzie . Kontakt: Steam- sygnatura Wymagania duża aktywność na forum umiejętność pracy w zespole znajomość podstawowych i zaawansowanych rodzajów "wspomagaczy" Połowę znam, a połowę nie. Aktualnie każdy cheater lata na wh, aim sh itp... jakieś anty fleshe, smoki etc.. Więc chyba więcej mi nie potrzeba. Jeśli zostanę przyjęty, myślę że będzie nam się dobrze współpracować Hodun . 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M52 1041 Napisano 13 Październik, 2017 Imię: Emil Umiejętność sprawdzania demek:7/8 Umiejętność sprawdzania SS:Tak jak kolega wyżej , wzoruję się na poradniku BadLucka , który jest baardzo pomocny i dobry Wiek: 20 Ile masz na to czasu : Co tydzień inaczej , ale dziennie myślę 2/3 godziny. Dodatkowe Informacje o Tobie: Co tu dużo pisać , jestem z wami w sumie kupę czasu , większość z was mnie zna . Kontakt: Steam / Forum Wymagania: duża aktywność na forum, + umiejętność pracy w zespole,+/- ( Szczerość to w tych czasach bardziej wada niż zaleta ) znajomość podstawowych i zaawansowanych rodzajów "wspomagaczy" : Myślę , że większość ogarniam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrri 16728 Napisano 13 Październik, 2017 (edytowane) Imię: AdrianUmiejętność sprawdzania demek: 9.5/10. Z demkami i ich analizą mam do czynienia od paru lat, nie tylko na tym FFA bawiłem się w to. W ostatnim roku mocno intensywnie przykładam się do oceny dem na FFA oraz na portalu blacklisted.pl. Znam wszystkie podstawowe rodzaje haxów (Mh, Wh, AB, Esp, NoRecoil, SH, Abh, Knivespeed, Lambert itp) oraz część tych bardziej zaawansowanych, które na pierwszy rzut oka nie są tak wykrywalne. Sety, legity AIM/Recoil, hlr leis, myślę że je spokojnie ogarnę, bo już wiele tego przykładów poznałem, widziałem, oceniałem. Każde demo sprawdzam bardzo uważnie, skrupulatnie, nie tylko z uwzględnieniem czasówek, ale dema jako całości by poznać każdy czynnik, styl gry danego gracza, reakcje na modele, miejsca/standardy, na info, radar itp. Poznaje zawsze obie perspektywy z włączonymi modelami oraz bez, oczywiście na słuchawkach (bo jakże by inaczej). Poza tym lubię to robić, daje mi to satysfakcje i chętnie pomagam tym, którzy proszą mnie o ocenę.Umiejętność sprawdzania SS: 10/10. Poza podstawowymi metodami sprawdzania tj. ocena samego screena, czas modyfikacji, nazwę, rozszerzenie, rozmiar obrazu, CRC itp potrafię dostrzec użycie antySS, tego że coś jest w nich ewidentnie dłubane w kodzie graficznym, (również w uwzględnieniem kilku wyjątków)Wiek: 28Ile masz na to czasu : codziennie od 11:00 do 14:00 oraz od 22:00 do 1:00, a jeśli pojawi się easy demko, to nawet i w godzinach pracy od 15:00 do 21:00 mogę rozpatrzeć.Dodatkowe Informacje o Tobie: Interesuje się głównie sportem, muzyką, psychologią. Jestem osobą towarzyską, lubię dobry humor, imprezy, programy telewizyjne, mecze piłkarskie i inne. Cenie sobie porządek, dokładność, skrupulatność. Jestem zawsze otwarty na dodatkową wiedzę oraz w pełni otwarty na zdanie innych. Zawsze mam też swoje zdanie i nie boję się podejmować trudnych decyzji.Kontakt: STEAM / Forum , myślę że w zupełności wystarczy, gdyż tu i tu jestem bardzo dyspozycyjny. duża aktywność na forum, - Dużo przesiaduje na forum, aktywnością raczej nie grzeszę umiejętność pracy w zespole, - Oczywiście doskonale odnajduję w zespolę, potrafię współpracowaćznajomość podstawowych i zaawansowanych rodzajów "wspomagaczy" - Opisałem w podaniu co i jak Myślę, że to co chciałem ująć to ująłem, Pozdrawiam Edytowane 13 Październik, 2017 przez Adrri 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xanax 691 Napisano 15 Październik, 2017 (edytowane) Czemu nie? Imię: DamianUmiejętność sprawdzania demek: 8Umiejętność sprawdzania SS: 8 [sprawdzam czas, crc32, nr skompresowania, rozmiar] + poradnik BadLucka.Wiek: 15Ile masz na to czasu : od 2 do 8 godziny dziennieDodatkowe Informacje o Tobie: Jestem aktywny, mam na to wiele czasu i chciałbym nieco ułatwić życie i odciążyć inne osoby które będą w bl, sprawdzam wszystkie demka, ssy spokojnie i dokładnie. Nie podejmuje byle jakich decyzji i myślę nad tym co robie.Kontakt: Steam i forum. duża aktywność na forum, - Od dłuższego czasu przesiaduje na forum codziennie około 4 godzin. umiejętność pracy w zespole, - Oczywiście że tak, staram sie wprowadzać miłą atmosfera ale i też traktuje to co mam robić poważnie. znajomość podstawowych i zaawansowanych rodzajów "wspomagaczy" - Raczej znam prawie wszystko co jest używane najczęściej [wh, sh, multkihacki, aim, antyflashe, antysmoke, knivespeed, esp] Myśle że zawarłem w poim podaniu dość sporo, pozdrawiam Edytowane 15 Październik, 2017 przez d[1]K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SCDMikaczu 36 Napisano 20 Październik, 2017 Imię: Łukasz Umiejętność sprawdzania demek: W małym paluszku wszystko jest 10/10 Umiejętność sprawdzania SS: 9/10 Wiek: 17 Ile masz na to czasu: 9h Dodatkowe Informacje o Tobie: Interesuję się sportem oraz gotowaniem, jestem miłą, spokojną oraz pomocną osobą. Nie boję się przeszkód, zawsze patrzę na wypowiadające się osoby Kontakt: STEAM, Kuleczky.pl, fb, SMS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hodun 6775 Napisano 20 Październik, 2017 Dobra nie ma co przedłużać @d[1]K odpadasz z rekrutacji, blednę oceny demka. @M52B28 Na ' VI tobie również podziękuje, bo wiedzę ciężko z twoim czasem. @Kirito brak oceny demka, ale masz jeszcze szanse się wykazać wiec zaglądaj codziennie do działu BL .@Kamirov jedno demko rozpisane, teraz brak obecności wiec czekamy na ciebie w BL. @SocioMikaczu!! ciebie tez zapraszam do działu BL. Także testy dla was dalej trwają, potem wybierzemy z @Adrri jedna osobę No i została nam na koniec "czarna owca" nie każdy pewnie to zrozumie, ale @Adrri zostaje nowym członkiem BL, bez testów SS. Człowiek zna się na robocie w 99% , ma duzo wolnego czasu i takiej własnie osoby szukałem, tak ze witam w zespole! Po konta do AmxBansow do Opiekunów, na BF4 i Cs Go Mod mogę ci zrobić tylko nick i hasło na PW. 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hodun 6775 Napisano 26 Październik, 2017 Dobra czas ZAKOŃCZYĆ oficjalnie rekrutacje, krotko zwięźle i na temat @Kamirov liczyłem na Ciebie, w BL było cie pełno i to mi się podobało, ale pożegnałeś nasze progi wiec ODRZUCANE!@Kirito za mało masz czasu by z nami pracować, brak rozpiski demek ODRZUCONE! @SCDMikaczu początek nawet nawet, ale łatwe demka były na ostatnim demku poległeś. Demka oglądamy na korzyść oskarżonego nie szukamy akcji na sile, potrenuj możne w następnej rekrutacji bliżej się poznamy, a jeszcze z tego co Adrri mi mówił to i z SS poległeś ODRZUCONE! Wiec @Adrri jako jedyny się dostał i to z nim będę współpracował, do momentu kiedy nie damy rade i otworzymy ponowna rekrutacje na BL. 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach