Malinaa. 1864 Napisano 13 Kwiecień, 2015 BL potrzebuje pomocy! Wraz z @Hodun postanowiliśmy otworzyć rekrutację ponieważ @KoKiLoKo od jakiegoś czasu opuściły chęci do pomocy w BL. Dziękujemy za pomoc i spędzony z Nami czas! Napiszę od razu, oczekujemy, że zgłoszą się ludzie aktywni na forum. Proszę aby podania składały osoby, które na prawdę mają czas na sprawdzanie demek oraz ss. Bycie członkiem BL może być nudne, męczące (tym bardziej jak Hodun marudzi :lol:) oraz denerwujące dzięki czemu trzeba być człowiekiem opanowanym. :) Jeżeli czujesz, że nie dasz sobie rady, nie składaj podania. Imię:Umiejętność sprawdzania demek:Umiejętność sprawdzania SS:Wiek:Ile masz na to czasu : Dodatkowe Informacje o Tobie:Kontakt: I najważniejsze: Każdy kto złożył podanie, ma prawo do wypowiadania się w dziale BlackListy !!! (w przypadku gdy ktoś by dostał warna, za spam w BL proszę zgłosić się w tej sprawie do @Hodun lub @Malinaa. , wyjaśnimy sprawę ;)) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uvzen. 1011 Napisano 13 Kwiecień, 2015 Imię: KamilUmiejętność sprawdzania demek: 7/8-10Umiejętność sprawdzania SS: 9-10Wiek: 16/17Ile masz na to czasu : 3-4h a w weekend 5hDodatkowe Informacje o Tobie: Witam mam na imię Kamil, mam prawie 17 lat, uczęszczam do I Technikum Informatycznego. Moje hobby to siatkówka, cs, oraz słuchanie dobrej muzy z basem :DKontakt: steam/gg/priv/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzejdi 261 Napisano 13 Kwiecień, 2015 (edytowane) Imię:Michał. Umiejętność sprawdzania demek:9/10 / Właśnie to najbardziej lubię robić oglądać demka ! :) Umiejętność sprawdzania SS:9/10 :) Wiek:17 już w grudniu :) Ile masz na to czasu : Własnie bardzo dużo kilkadziesiąt razy dziennie jestem na forum na pc na tel :) Dodatkowe Informacje o Tobie:Nazywam się Michał mam 17 lat rocznikowo :) Interesuję się filmami/serialami jeżeli chodzi o filmy to najbardziej lubię horrory dlaczego ? Dla tego ponieważ zawsze coś się w nich dzieje jakieś emocje są ;) Seriale dla tego ponieważ z każdym odcinkiem dowiaduje się coś nowego o tym serialu najbardziej lubię seriale podobno do skazanych na śmierć lub Zagubionych :) . Uczęszczam jeszcze do gimnazjum ostatniej klasy ponieważ miałem problemy zdrowotne w 2 klasie i nie stety nie mogłem otrzymać promocji do następnej klasy po gimnazjum planuje iść do Szkoły spożywczej w Rzeszowie na profil Piekarza łatwy zawód i co najważniejsze jest przynajmniej ciepło przy nim. Miałem już okazje bycia tutaj członkiem BL niestety zwaliłem sprawę olałem totalnie demka nie chciało mi się oglądać może przez to że miałem na 3 serwerach admina i nie miałem po prostu czasu a teraz tylko mam na jednym serwerze :] (Ten op to i tak zniknie najprawdopodobniej). Nie uświadomiłem sobie jaką szanse Hodun mi dał i zrozumiałem błąd i teraz mam nadzieje że jakieś szanse mam . Pozdrawiam ;]] Kontakt:gg 20231246 skype michal21420 steam Dzejdi Edytowane 13 Kwiecień, 2015 przez Dzejdi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elf251 91 Napisano 13 Kwiecień, 2015 Imię: Mateusz Umiejętność sprawdzania demek: myślę ze dobre ;) Umiejętność sprawdzania SS: Dobre ;) Wiek: 17 lat Ile masz na to czasu : To zależy jak mam treningi , ale jestem codziennie. Dodatkowe Informacje o Tobie: Mam na imię Mateusz, mam 17 lat i mieszkam w Szczecinie ;) Chodzę do szkoły sportowej i trenuje pływanie i chyba dobrze mi idzie :D Po gimnazjum idę do liceum o profilu wojskowym. Jestem admina na 2 serwerach i opiekunem na 1 serwerze :D Kontakt: Steam : Elf251, gg : 48388488, pw i ewentualnie telefon ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTiZeN 941 Napisano 13 Kwiecień, 2015 (edytowane) Imię: PiotrUmiejętność sprawdzania demek:8.5/10Umiejętność sprawdzania SS:10/10Wiek:23Ile masz na to czasu : Aktualnie zbytnio jak widać nie jestem znowu tak widoczny na forum jak kiedyś ale to tylko kwestia pracy jaką wykonuje lecz jeśli trzeba to 2-3 h wieczorkiem w tygodniu mogę spędzić w weekendy ile trzeba i ile oczywiście będzie zgłoszeń wszystko zgłoszenia będą miały swoje zakończenie :).Dodatkowe Informacje o Tobie:.Na forum od 7 lutego br.Lubię brunetki z niebieskimi oczami :).Większość ludzi mnie już dobrze zna więc nie mam za wiele do opisania siebie jaki jestem.Dawałem już do działu BlackListy cziterów na NS czy na Steam zawsze 100% skuteczności.Pozatym sprawdzałem też kiedyś dema z innych serwerów i pomagałem chłopakom żeby już nie musieli tracić czasu na ściąganie demek.Pozdrawiam. Kontakt: pw/Steam/GG. Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania. Edytowane 13 Kwiecień, 2015 przez TiTiZeN 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KEjMENELELE. /k/ 1316 Napisano 13 Kwiecień, 2015 (edytowane) Imię: KamilUmiejętność sprawdzania demek: 8/10Umiejętność sprawdzania SS: 9/10Wiek: Rocznikowo 17Ile masz na to czasu : od 4-7hDodatkowe Informacje o Tobie: Mam 17 lat, lubię sport a najbardziej piłkę nożną, w cs' a gram 4 lata więc umiejętności jakieś są :)Kontakt: W sygnaturze i w profilu ;)) Edytowane 13 Kwiecień, 2015 przez K3IMaN aKa ShootinG™ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fliver. 9 Napisano 13 Kwiecień, 2015 (edytowane) Imię: Adrian Umiejętność sprawdzania demek: Gram dużo w cs-a i mam duży staż i dużo widziałem i potrafię zobaczyć niezauważalne niczym magik oraz potrafię to sensownie wytłumaczyć, myślę że śmiało 9/10 Umiejętność sprawdzania SS: tu to samo co up 9/10 ewentualnie 8/10 bo ssy łatwiej przerobić :D Wiek: 18 (w sierpniu 19) Ile masz na to czasu : Czasu mam na to bardzo dużo, w tygodniu od 6-9 h a w weekend to nocki jestem na forum :) ale wiadomo nie zawsze bo czasami trafi się jakaś jump impra :D Dodatkowe Informacje o Tobie: Jestem wesoły i mam swoje zdanie, (takie osoby mają przewalone w życiu :D). Gram w cs-a tylko 1.6 parę ładnych lat i mam sokole oko. Lubię spędzać czas ze znajomymi. Bardzo szybko nawiązuję nowe znajomości i dogaduję się. Kontakt: Steam fliver. gg: 8180887, forum pw. Jak mi się uda to zobaczycie co to jest porządek na forum :D Pozdrawiam fliver. Edytowane 13 Kwiecień, 2015 przez fliver. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Semper Invicta 22 Napisano 13 Kwiecień, 2015 (edytowane) Imię: Jakub Umiejętność sprawdzania demek: 7/10 Umiejętność sprawdzania SS: 9/10 Wiek: 16 Ile masz na to czasu: Przeważnie siedzę na forum aniżeli w grze więc można rzec, że sporo :) Dodatkowe informacje o Tobie: Nazywam się Jakub, mam 16 lat i jestem skrajnie prawicowy. Na co dzień lubię wyjść gdzieś na orlik pograć w nogę, lecz większość czasu spędzam przed ekranem komputera na przeglądaniu stron internetowych niż samego grania, no chyba, że gram z kimś. Jestem towarzyski, lubię popisać, porozmawiać na rzucone mi tematy. Szanuję rodzinę i przyjaciół oraz tych co oddali krew za nasze pokolenie, kocham słuchać patriotycznego rapu. Kontakt: Steam Pozdrawiam! Edytowane 13 Kwiecień, 2015 przez Semper Invicta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzelec 518 Napisano 13 Kwiecień, 2015 Imię: SzymonUmiejętność sprawdzania demek: 8/10Umiejętność sprawdzania SS: 10/10Wiek: 19Ile masz na to czasu : 4 godziny dziennie.Dodatkowe Informacje o Tobie: Generalnie lubię wyzwania i zawsze chętnie pomagam, stąd to podanie. W cs'a gram już dość długo, mam spore doświadczenie. Na co dzień uczę się, pracuję, walczę ze swoimi wadami, piszę teksty, użeram się z bratem i dziewczyną . Jestem osobą otwartą, spokojną i bezkonfliktową, raczej wolę tłumić i ganić spory.Kontakt: Steam, gg, pw, mogę podać także numer telefonu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SplaTT. 139 Napisano 14 Kwiecień, 2015 Imię: ŁukaszUmiejętność sprawdzania demek: 8/10Umiejętność sprawdzania SS: 10/10Wiek: 18Ile masz na to czasu : W tygodniu jestem od 3 do 5 godzin, natomiast w weekendy od 8 do 10 godzin.Dodatkowe Informacje o Tobie: Mam na imię Łukasz, mam 18 lat, mieszkam w Białymstoku w województwie Podlaskim. Uczęszczam do III klasy technikum o profilu informatycznym. Jestem osobą sympatyczną, pełną energii. Do pracy gdziekolwiek się znajduję bardzo się przykładam i wykonuje ją w 100 procentach.Kontakt: pw/gg 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P4tryK 5 Napisano 15 Kwiecień, 2015 (edytowane) Imię: PatrykUmiejętność sprawdzania demek: dobre 8/10Umiejętność sprawdzania SS: 9/10Wiek: 16Ile masz na to czasu : tak w tygodniu jakies 2/3h a w weekendy i wolne więcejDodatkowe Informacje o Tobie: Mam 16 lat , miałem nie raz tę posadę i nigdy nie nawalałem , znam się na tym, interesuję się sportemKontakt: PW, GG:52384567 Edytowane 15 Kwiecień, 2015 przez P4tryK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Can't Forget 59 Napisano 17 Kwiecień, 2015 Imię: SzymekUmiejętność sprawdzania demek: DobreUmiejętność sprawdzania SS: Celujące :DWiek: 19Ile masz na to czasu : Bardzo dużoDodatkowe Informacje o Tobie: Mieszkam w Radomiu. Chodzę do LO im. Mari Konopnickiej W Radomiu. jest to 3 klasa BioChem.Kontakt:GG/steam/pw Ps. o tą range trochę sie ubiegam :) Hodum i malina powinni wiedzieć :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ForFik 58 Napisano 17 Kwiecień, 2015 Imię:AdamUmiejętność sprawdzania demek:1,5 Roku :)Umiejętność sprawdzania SS:2 LataWiek:14Ile masz na to czasu : Dużo miej wiecej 2-3 Godzinki Lub wiecejDodatkowe Informacje o Tobie:Nazywam sie Adam Mam 14 lat Chodze do 2 gminazjum Interesuje sie komputerami i Mieszkam W KrakowieKontakt:GG:51879679 Steam : Mentosik | kuleczky.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kacperek ^^ 6 Napisano 17 Kwiecień, 2015 Imię: Kacper.Umiejętność sprawdzania demek: Myślę, że 7/10Umiejętność sprawdzania SS: 10/10Wiek: 14 lat.Ile masz na to czasu : Czasy mam naprawdę sporo.Dodatkowe Informacje o Tobie: Mam na imię Kacper, mam 14 lat i chodzę do 1 "gimby" (Nie, że nie zdałem, tylko jestem z rocznika 2001). Lubie grac w koszykówke, piłke nożną. Wiek tu nie ma znaczenia naprawdę, bo nie jeden "dzieciak/małolat" (np 14 lat) jest bardziej ogarnięty niż taki 20 latek. Na tej randze bardzo Mi zależy jak i innym osb. (Powodzenia :D.)Kontakt: Steam: Fucking [email protected]/\/\per Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Pool 9 Napisano 20 Kwiecień, 2015 Imię: Grzesiek Umiejętność sprawdzania demek:8/10 Umiejętność sprawdzania SS: 8,5/10 Wiek: 15 Ile masz na to czasu : dosc dlugo bo moj ojczy m jeździ w delegacje i dosc długo go niema Dodatkowe Informacje o Tobie: moim hobby jest sport parkour. Lubie grac w cs'a jak i lubie patrzec n demka ssy i wgl... wie tak też w skladam podanie :pika :pika Kontakt: PW/STEAM/GG/TS3/SKYPE :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mgr Kasia 6 Napisano 20 Kwiecień, 2015 Imię: KasiaUmiejętność sprawdzania demek: 8/10Umiejętność sprawdzania SS: 9/10Wiek: Dwadzieścia.Ile masz na to czasu : To zależy od dnia, a tak to poświęcam więcej czasu forum.Dodatkowe Informacje o Tobie: Hej. Mam na imię Kasia, mieszkam w Zielonej Górze. Ogólnie interesuję się Informatyką, oraz sztuką walki jaka jest Judo - tak, trenuję :D Aktualnie mam dwadzieścia lat, nie będę się aż tak bardzo rozpisywała ponieważ mam nadzieję, że tyle wystarczy.Kontakt: Forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malinaa. 1864 Napisano 23 Kwiecień, 2015 I Etap Rekrutacji zamykam, na resztę instrukcji proszę czekać na PW! Powodzenia! ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malinaa. 1864 Napisano 29 Kwiecień, 2015 To tak, werdykt zapadł! Od razu powiem, że wybór był ciężki bo wreszcie wyszło, że niektórzy w ogóle nie odczytali wiadomości, inni zrezygnowali a jeszcze inni napisali, że demek nie będą sprawdzać .. W wyborze pomogły Nam Wasze oceny w dziale BL oraz ocena demka i paczki ss na pw. Nowymi członkami BL zostali: @Elf251 @fliver. - okres próbny Jeżeli jednak zauważymy, że Nasz wybór nie był trafny to mamy 1 kandydata w zanadrzu! POWODZENIA! 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hodun 6775 Napisano 21 Maj, 2015 Rangę BL traci @Elf251 z przyczyn znanych dla niego...Tak jak Malinka wyżej napisała "Jeżeli jednak zauważymy, że Nasz wybór nie był trafny to mamy 1 kandydata w zanadrzu!" Zastanawiam się nad wyborem kogoś nowego, na okres próbny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach