Hodun 6775 Napisano 20 Maj, 2014 Nick:Imię:Umiejętność sprawdzania demek:Wiek:Ile masz na to czasu:Dodatkowe Informacje o Tobie:Kontakt: Wymagania:Min 50 postów (Chodzi o jakieś tam zaufanie, żeby nie było że dajemy ci dane do amxbans a ty w chu*** lecisz i odbanowujesz kolegów)15h online na forum16 latMAKSYMALNIE jak największy czas na sprawdzanie demek!Umiejętność pracowania w ekipie Zapraszam ! edit: Zapraszam do oceniania demek w dziel BlackListy już teraz !!! :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Venum 4 Napisano 20 Maj, 2014 (edytowane) Nick:VenumImię:BartekUmiejętność sprawdzania demek:Bardzo dobrze :) Jestem adminem na ONLY DD2 i gdy ludzie mówią mi że koleś latał na AIMIE to wbijam na hltv, i sprawdzam demko :) skala sprawdzania 8/10Wiek:17Ile masz na to czasu:5hDodatkowe Informacje o Tobie:Czekałem na ten dzień aż rekrutacja będzie na to stanowisko, zależy mi na tym stanowisku ponieważ lubię przy takich rzeczach siedzieć bo nie mam nic do roboty i przynajmniej wam pomogę sprawdzać :) Mam admina na ONLY DD2 i gdy ktoś mi napiszę że koleś latał na steamie i na aime to od razu wbijam na HLTV i na BL leci i ac :) Kontakt:gg:45407853 Steam:wiedzminjp Nie mam 50 postów :( ale mam 15 h na forum :) Edytowane 20 Maj, 2014 przez Venum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoKiLoKo 81 Napisano 20 Maj, 2014 (edytowane) Nick: KoKiLoKo/WODKI I PACIERZA NIE ODMAWIAM!Imię: ŁukaszUmiejętność sprawdzania demek: 8/10Wiek: 22Ile masz na to czasu: 4/5h dziennie zaś w weekendy/wolne do 6h. ^^Dodatkowe Informacje o Tobie: Widzę, że brakuje członków w BL to się zgłaszam. Wiele razy zgłaszałem cziterów na BL, posiadam admina na serwerze DD2+BF4 i umiem wyłapać kto ma czity. Mieszkam w Opolu, obecnie pracuje u ojca w firmie budowlanej.Kontakt: Steam/GG/Forum/mogę podać numer telefonu. Edytowane 22 Maj, 2014 przez KoKiLoKo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinyls 41 Napisano 20 Maj, 2014 (edytowane) Chciałbym spróbować. Nick: VinylImię: MichałUmiejętność sprawdzania demek: Średnia, ale chciałbym spróbować to jakoś zaawansować. Wiek: 16 wiosen Ile masz na to czasu: Kończy się rok szkolny więc czasu będzie na prawdę sporo, ale nie jestem wstanie powiedzieć ile, bo to zależy od dnia. Dodatkowe Informacje o Tobie: Kiedyś trochę w tym siedziałem a widzę ze nie ma ludzi w BL to się zgłosiłem, ale to taka luźna propozycjaKontakt: GG - 50286801 Edytowane 20 Maj, 2014 przez Vinyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Supernatural™ 49 Napisano 20 Maj, 2014 Nick:fluroke.Imię:alexanderUmiejętność sprawdzania demek:8,5/10Wiek:15Ile masz na to czasu:codziennie po 4 5 hDodatkowe Informacje o Tobie:Od lipca byłem w ubt na forum który [email protected] był [email protected] na cs-spa*rk więc myśle że ogarneKontakt:gg steam pw @edit jak wy graliście z takimi to ja jestem w drużynie Virtus.pro :D i jestem najlepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RevengeST 30 Napisano 20 Maj, 2014 Nick: RevengeSTImię: AdrianUmiejętność sprawdzania demek: 9/10 , mam w tym spore doświadczenie oraz wiem jak zachowuje się cheater.Wiek: 16Ile masz na to czasu: Wgl. codziennie siędzę sporo na komputerze , na demka mogę spędzić 1h jak trzeba nawet 5h :>Dodatkowe Informacje o Tobie: Mam na imię Adrian , mam 16 , jestem [email protected] Serwera BaseBuilder oraz interesuję się Sportem.Kontakt: GG: 46029349 (zawsze dostępny gdy jestem na kompie) oraz nie długo jeszcze steam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
> Never < 0 Napisano 20 Maj, 2014 (edytowane) Nick: Never Imię: Łukasz Umiejętność sprawdzania demek: Oceniam się na 9/10, a dlaczego ? Byłem parę razy sędzią BL/AC na forach, umiem sprawdzić demko i wywnioskować z niego, czy gracz jest odpalony/czysty. Wiek: 16 lat. Ile masz na to czasu: Hmm praktycznie gdy wrócę ze szkoły to ok 3-4 godzin, Gdy się skończy rok szkolny, to tego czasu będzie o wiele więcej. Na forum spędzam dużo czasu, zawsze jestem pod ręką, i zawsze można na mnie polegać. Dodatkowe Informacje o Tobie: Mam na imię Łukasz, mieszkam w Krakowie, interesuje się sportem, a najbardziej piłka nożna i siatkówką, chodzę na szkółkę piłkarską. Jestem pomocny oraz sprawiedliwy :D . Znam całą administrację, włącznie z BL + niektórzy admini serwerów. Zawsze jestem dostępny na forum/TS3/GG/Steam, więc jakby latał jakiś cziter, to zawsze jestem pod ręką, tylko demko odrazu dawać :D Kontakt: GG/Steam/TS3/PW Takie wymagania :D : Min 50 postów (Chodzi o jakieś tam zaufanie, żeby nie było że dajemy ci dane do amxbans a ty w chu*** lecisz i odbanowujesz kolegów) +15h online na forum +16 lat +MAKSYMALNIE jak największy czas na sprawdzanie demek! +Umiejętność pracowania w ekipie + Pozdrawiam Never (Łukasz :D) Edytowane 20 Maj, 2014 przez Never 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Expert 3 Napisano 20 Maj, 2014 Nick: Dante Imię: Konrad Umiejętność sprawdzania demek: 8/10 mam doświadczenie, ponieważ posiadałem ową rangę na innej sieciWiek: 18 lat Ile masz na to czasu: min 2h max 5h Dodatkowe Informacje o Tobie: Jestem kulturalną i miłą osobą. Swoją pracę wykonuje zawsze sumiennie, rzetelnie i do samego końca. Kontakt: steam: Expert / pw / [email protected] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zerowy 4 Napisano 20 Maj, 2014 (edytowane) Nick: Essa <3 - ZerowyImię: JakubUmiejętność sprawdzania demek: Oceniłbym się na 8/10, posiadam wieloletni staż jako admin na wszystkich rodzajach serwerów.Wiek: 17Ile masz na to czasu: Zależy od dnia, w dni robocze od 3-5h, w weekendy praktycznie cały dzien.Dodatkowe Informacje o Tobie: Tak jak napisałem u góry na imię mam Jakub, mieszkam nieopodal Częstochowy, interesuje się sportem - grywam głównie w tennisa oraz siatkówkę. Na komunikatorach typu gg/ts/steam 24/7, więc zawsze jestem gotowy do pracy -.-Kontakt: GG, TS3, STEAM, PW Edytowane 20 Maj, 2014 przez Essa <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paroofka_gaming 5 Napisano 20 Maj, 2014 Nick: paroofka_gamingImię: PatrykUmiejętność sprawdzania demek: 9/10Wiek: siedemnaście wiosenIle masz na to czasu: Zależy od dnia, na forum wchodzę codziennie, nawet co 5 minut sprawdzić co się dzieje, więc jakby się pojawiło zgłoszenie to poświęciłbym na to najbliższy czas. W weekendy siedzę prawie cały dzień.Dodatkowe Informacje o Tobie: Jestem osobą opanowaną i z dużym doświadczeniem, posiadałem podobną funkcję na wielu sieciach, kiedyś wrzucałem czity na AC/BL. Kontakt: GG/PW/Steam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pokoj 30 Napisano 22 Maj, 2014 Nick: P I N A C O L A D E H A C K.exeImię: PiotrekUmiejętność sprawdzania demek: 9/10. Gram w cs 10 lat. Myślę, że posiadam bardzo duże doświadczenie. Byłem na kilku lanach gdzie grywałem z najlepszymi. Wiek: 22Ile masz na to czasu: 3h dziennie/ Uzależnia mnie praca/studia/dziewczyna i inne obowiązkiDodatkowe Informacje o Tobie: Mieszkam w Krakowie. Obecnie jestem na 2 roku studiów. Od 8 roku trenuje piłkę nożna.Kontakt: steam : eki_boy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snajper 5 Napisano 24 Maj, 2014 Nick:Snajper134Imię:KamilUmiejętność sprawdzania demek:7/10Wiek:14 latIle masz na to czasu: Dużo , na serwerach siedzę dziennie z 10 godzin , na forum to samo :D , ale rano mnie nie ma bo chodzę do szkołyDodatkowe Informacje o Tobie: Mam na imię Kamil , w cs 1.6 gram z 6 lat , a tak to interesuje się piłka nożną.Kontakt : Na PW lub GG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
design 8 Napisano 25 Maj, 2014 (edytowane) Nick:design.Imię:WojtekUmiejętność sprawdzania demek: 10/10 ;dWiek:22 Ile masz na to czasu:w poniedzialek wyjezdzam bede mial sporo czasu od godziny 17:00 wiec to bedzie czas poswiecony dla kuleczek;] nawet jak kolo jest czysty to i tak go wylapie na czitowaniu , wiec 0 szans aby demo przeszlo czysto u mnie ;dDodatkowe Informacje o Tobie: gram w cs 6 lat idzie 7 ;d gralem z najlepszymi;d neo taz luq mYm chcialo mnie do druzyny ale odmowielem z braku samochodu poniewaz maglownica mi sie rozwalila a koszt regeneracji 700 zl ;d ps. pina juz chociaz w podaniach nie klam :D ty z najlepszymi ........... Edytowane 25 Maj, 2014 przez design 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lance Armstrong 0 Napisano 25 Maj, 2014 (edytowane) Nick:MrTasakImię: MichałUmiejętność sprawdzania demek: Średnia, ale chciałbym spróbować to jakoś zaawansować. Wiek: 16 Ile masz na to czasu: Czasu bedzie duzo bo zaraz kończe szkole Dodatkowe Informacje o Tobie: Lubie grać w piłke nożnałKontakt: steam.gg.forum.pw Edytowane 26 Maj, 2014 przez SuperTasak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mohamed Alli 51 Napisano 26 Maj, 2014 (edytowane) Nick: Mohamed AlliImię: PiotrUmiejętność sprawdzania demek: z łatwością rozpisywałem Demka na Top*******.pl ponieważ na jail'u jak ktoś robił fk to musiałem robić demka + rozpisywać co najmniej 3-4 zdarzenia. 8.5/10 Wiek: 18Ile masz na to czasu: Mam wolne całymi dniami i nocami lecz najczęściej spędzam czas w nocy, 4-5 hDodatkowe Informacje o Tobie: Mam na imię Piotr lat 18 w cs'a zacząłem grać od 2k9 interesuję mnie sport jak i zarówno dobrze spędzony czas w towarzystwie, Cheat'y umiem z łatwością odróżnić ponieważ kiedyś grałem na Cheat'ach żeby zobaczyć jak to jest.Kontakt: GG: 24492138 , Steam: Winiak101 Edytowane 28 Maj, 2014 przez Mohamed Alli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hodun 6775 Napisano 28 Maj, 2014 dobra przestałem wyrabiać ;pp. Rekrutacja OFF .Ogłaszam, że nowymi członkami którzy zawitają w naszej ekipie są: ...... UWAGA UWAGA !!!! KoKiLoKo Mohamed Alli Witamy w ekipie i życzymy miłej współpracy ;))(myślę, że to nie koniec rekrutacji i z pośród tych podań wybierzemy jeszcze jednego członka BlackListy ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach