moose` 5647 Napisano 29 Lipiec Hejka! Mam dla Was kolejną porcje Hardcorowych Pytań! Tęskniliście? Dzisiejsze ofiary to: Justyna Krata95 oraz Alan Być prokuratorem i doprowadzić do skazania niewinnej osoby czy być adwokatem i doprowadzić do uwolnienia seryjnego mordercy? Justyna Doprowadzić do uwolnienia seryjnego mordercy. Krata95 Prokurator więcej zarabia. Alan Być prokuratorem i doprowadzić do skazania niewinnej osoby. Być biedakiem, ale uczciwie zarabiać pieniądze czy być bogatym, ale zarabiać nielegalnymi metodami? Justyna Zarabiać nielegalnymi metodami, w tych czasach człowiek się nie dorobi legalnie. XD Krata95 Być biednym. Na wszystko trzeba sobie zapracować. Alan Być bogatym, ale zarabiać nielegalnymi metodami. Masz możliwość czytania w ludzkich myślach przez godzinę. Ale tracisz po tym mowę na 14 dni. Podejmujesz się tego czy odpuszczasz? Justyna Przez godzinę nic nie zdołam, więc nie opłaca mi się. Krata95 Nie ma problemu, 14 dni spoko chyba że zabieracie admina to kurczę już bym się wąchał Alan Podejmuje się. Rok bez Internetu czy rok bez widzenia się z najbliższymi? Justyna Ewidentnie rok bez internetu, świat jest lepszy bez neta. Krata95 Rok bez internetu. Alan Rok bez internetu. Grasz w butelkę i musisz wybrać jedną z dwóch osób, którą pocałujesz. Jedną z nich jest całkiem spoko partner/ka Twojego najlepszego przyjaciela, możecie się pokłócić. A druga osoba to wolny ale niezbyt zadbany koleś/laska. Którą osobę wybierasz? Justyna Ryzykowne pytanie, bo @ `Tysia widzi. Krata95 Zależy czy na trzeźwo. Ale myślę że dziewczyna znajomego. Alan Nigdy bym nie zrobił tego przyjacielowi, odpowiedz jest jasna. Zatrzymuje Cię jakieś auto i wysiada z niego koleś bez munduru. Pokazuje Ci odznakę ale nie masz pewności co do jej autentyczności. Przy okazji widzisz broń. Każe Ci oddać auto w celach służbowych. Oddajesz czy uciekasz? Justyna Uciekam. Krata95 Koleś dostaje z laczka i jadę dalej. Alan Oddaje, bezpieczeństwo najważniejsze. Porwał Cię seryjny morderca. Każe Ci wybierać kogo będzie torturować. Musisz wybrać między nieznanym Ci dzieckiem a najbliższym przyjacielem, który jest silny i dałby radę. Kogo wybierasz na tortury? Justyna Przyjaciela, bo byśmy mieli plan jak z tego wyjść. Krata95 Przyjaciela. Mam mu kilka rzeczy za złe więc niech cierpi. Alan Najbliższy przyjaciel. Nigdy nie poczuć ulubionego smaku, czy nigdy nie poczuć ulubionego zapachu? Justyna Nigdy nie poczuć ulubionego zapachu. Krata95 Bez zapachu. Alan Nigdy nie poczuć ulubionego zapachu. Oznacz osobę z forum, z którą wybrałbyś/aś się na wakacje. Justyna Akurat z @ `Tysia wybieramy się na wakacje. Krata95 @ Ojciec_Rydzyk i oczywiście @ moose` Alan Wsm to nie mam pojęcia haha. Dziękuje moim uczestnikom i czytającym. Zapraszam wkrótce na kolejne porcje hardcorowych 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Justyna 1376 Napisano 29 Lipiec Dzięki za udział, super wyszło 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Alan 1296 Napisano 29 Lipiec 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Krata95 461 Napisano 29 Lipiec No i super czekam na kolejne 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Aro[C21 H30 O2] 6750 Napisano 30 Lipiec Fajne pytania, fajne odpowiedzi + 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki