moose` 5628 Napisano 19 Kwiecień Dziś obgadamy @ MaAdi ✞ Jak @ MaAdi ✞ sprawuje się na swoich rangach? [ ♥ ] Dobrze wykonuje swoją pracę. [ ♥ ] Dobrze, dobrze. Tylko czasem za bardzo do siebie bierze wszystko. [ ♥ ] Wydaje mi się, że bardzo dobrze. Odwala jej czasami i chce rezygnować, a potem wraca czubek. Kim chciała być jak była mała? [ ♥ ] Striptizerka. [ ♥ ] Policjantką. [ ♥ ] Księżniczką. Jakie pierwsze słowa wypowiedziałaby lądując na Księżycu? [ ♥ ] Macie tu maka? [ ♥ ] Mordooo Ty się prujesz, ale to ty stoisz na Ziemi. [ ♥ ] Jest tu mak?? Gdzie widzisz @ MaAdi ✞ a 10 lat? [ ♥ ] W klubie Go Go [ ♥ ] 🧡🖤 [ ♥ ] Będzie miała własny biznes. Jakie trzy słowa Ci się z nią kojarzą? [ ♥ ] "Nayebalam sie", mak, wino. [ ♥ ] Pluje na maczugę. [ ♥ ] Pluję na maczugę. Jakie miałaby imię będąc mężczyzną? [ ♥ ] Adam. [ ♥ ] Adam... wiadomo czemu. [ ♥ ] Alejandro. Z kim z forum powinna się umówić? [ ♥ ] @ Justyna [ ♥ ] @ Justyna [ ♥ ] @ Justyna Jak wygląda poranek @ MaAdi ✞ ? [ ♥ ] Od kaca. [ ♥ ] Spóźnia się do pracy. [ ♥ ] Nie wie co się dzieje jak otworzy oczy. Jakim warzywem byłaby @ MaAdi ✞ ? [ ♥ ] Cukinia albo ogórek [ ♥ ] Ostra papryczka [ ♥ ] Ziemniak. Dokończ zdania: MaAdi lubi... [ ♥ ] maczugi [ ♥ ] mnie denerwować [ ♥ ] pluć na maczugę MaAdi nie lubi... [ ♥ ] szampana [ ♥ ] @ Ojciec_Rydzyk [ ♥ ] nie mieć racji MaAdi powinna... [ ♥ ] przestać pić [ ♥ ] podzielić się maczkiem [ ♥ ] nauczyć się grać MaAdi nie może... [ ♥ ] pić sama, tylko ze mną [ ♥ ] odejść z sieci [ ♥ ] brać wszystkiego do siebie 4 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
MaAdi ✞ 531 Napisano 19 Kwiecień [❤️]pić sama, tylko ze mną Ja zapraszam na priv w takim razie 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Aro[C21 H30 O2] 6596 Napisano 20 Kwiecień Fajnie się czytało + 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Justyna 1242 Napisano 20 Kwiecień 21 godzin temu, moose` napisał: Z kim z forum powinna się umówić? [ ♥ ] @ Justyna [ ♥ ] @ Justyna [ ♥ ] @ Justyna Co to za zgranie 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki