moose` 5815 Napisano 1 Marzec, 2022 Rekrutacja Blacklisted #1 2022 Witam serdecznie, zapraszam do składania podań na członka BL. Potrzebuje 1-2 osób na to stanowisko. osoby te będą zajmowały się rozpatrywaniem zgłoszeń w dziale ze zgłoszeniami cziterów. Będą również pomagać Adminom oraz Opiekunom w decyzjach o UB, bądź jego braku. Proszę żeby podania składały osoby naprawdę zainteresowane pomocą a nie tylko dla koloru. To odpowiedzialna funkcja jednak nie wymaga ona zbyt częstej pracy. Jednak gdy już będzie Was potrzeba, musicie poświęcić trochę czasu aby przyjrzeć się demku. Wzór: Imię: Wiek: Staż/Doświadczenie jako admin: Ile masz wolnego czasu: Umiejętność sprawdzania demek oraz SS, kilka zdań od siebie na ten temat): Chcesz coś jeszcze dodać od siebie?: Wymagania: Minimum 18 lat (możliwe wyjątki), Przegrane minimum 15h na którymś z naszych serwerów, Znajomość podstawowych i zaawansowanych rodzajów "wspomagaczy", umiejętność w rozpisywaniu demek, Wiedza na temat ss`ów, Aktywność na forum, aby sprawdzać czy nie potrzeba czegoś rozpisać, Umiejętność pracy w zespole, Bycie obiektywnym, potrafiącym chłodno analizować zdarzenia niezależnie czy oskarżony na demie to kumpel/admin czy też zwykły cziter. Przywileje: Admin na wszystkich serwerach cs kuleczek, Konto w Bansie na potrzeby dawania banów bądź ub, Dostęp moderatorski w dziale BL, Widoczność działów Adminów serwerów, Większa ilość przyznawanych reputacji na dzień, Większa przychylność Administracji w innych podaniach na forum. Czas do: 8.03.2022 i może zostać przedłużony. Wszystkim kandydatom, podsyłam wówczas demko i ss do oceny. Będziecie mieć na to kilka dni. Później wybierzemy. Pamiętajcie, że będzie brane pod uwagę również Wasze podanie. Zapraszam i powodzenia! 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki 2
wonsz! 42 Napisano 1 Marzec, 2022 (edytowane) Edytowane 7 Marzec, 2022 przez wonsz! 6 1 2 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygras 484 Napisano 1 Marzec, 2022 (edytowane) Imię: Hubert Wiek: rocznikowo 21 Staż/doświadczenie jako admin: Byłem adminem na wielu serwerach cs:go przez kilka lat i na kuleczkach od 2018 roku. Ile masz wolnego czasu: Wystarczająco, aby rozpisywać demka i spędzać czas na serwerze. Niedługo może być go mniej, ale na BL postaram się go zawsze znaleźć. Umiejętność sprawdzania demek oraz SS, kilka zdań od siebie na ten temat): Na wszystkich wersjach csa mam około 12000h zrobionych na przestrzeni ostatnich 12 lat (od 2010 roku). Jestem graczem, który zbudował już swój "game sense" na moim zdaniem wysokim poziomie. Umiem wytłumaczyć zachowania doświadczonych graczy, które dla wielu byłyby spalone. Zdaje sobie sprawę, że fraza "game sense" jest dla wielu z was nieznana. Jest ona bardzo dobrze wytłumaczona w tym artykule. Chcesz coś jeszcze dodać od siebie?: Jeśli zostałbym przyjęty, to byłoby mi bardzo miło mieć drugą osobę, która pomagałaby mi czasami z demkami z dd2. Nie chcę ukrywać, że znam się bardziej na pb oraz cs:go na którym mam dużo większe umiejętności i staż jako gracz i admin. Mimo wszystko chciałbym spróbować i nigdy nie podejmować decyzji, gdy nie jestem pewien. Nie chciałbym, aby przezemnie ktoś został niesłusznie zbanowany. Bardzo przepraszam za to, jak rozpisałem Tytusa. Po przeczytaniu go następnego dnia, uważam, że nie był on napisany w kulturalny sposób. Mimo, że było to dość niedawno, to nabrałem pokory i pomimo tego, że gardzę cheaterami, to nie powinienem się zachować w taki sposób. Pozdrawiam czytających. Edytowane 1 Marzec, 2022 przez Tygras 13 1 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Rodeo Rita 2315 Napisano 10 Marzec, 2022 WYNIKI REKRUTACJI NA CZŁONKA BLACKLISTED! Niniejszym ogłaszam, iż jednogłośną decyzją administracji zdecydowaliśmy dać @ Tygras szansę w wykazaniu się w sferze Blacklisted. Witamy na pokładzie i życzymy owocnej współpracy oraz powodzenia w rozpisywaniu demek! Wszystkich innych, którzy nie zdążyli złożyć podania lub do końca wahali się z jego złożeniem, a mimo wszystko chcieliby dołączyć do teamu Blacklisted - zachęcamy do wypatrywania kolejnej rekrutacji i życzymy powodzenia - tak na przyszłość ;p 4 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki