moose` 5628 Napisano 25 Wrzesień, 2021 Witam, dziś obgadamy Justyna Jak sprawuje się Justyna na randze Moderatora oraz innych, które posiada? [ ♥ ] Wszystko jest w jak najlepszym porządku, myślę, że zajdzie jeszcze wyżej. [ ♥ ] Jak na razie, nie mam zarzutów. [ ♥ ] Uważam, że Justyna bardzo dobrze sprawuje się na stanowiskach, które posiada. Jest osobą miłą, pomocną i zawsze można na nią liczyć, co u moderatora jest dużym plusem. [ ♥ ] Świetnie. Jakim zwierzęciem byłaby Justyna? [ ♥ ] Lwicą. [ ♥ ] Słodkim kotkiem. [ ♥ ] Szympansem [ ♥ ] Kotkiem. Trzy słowa, które Ci się z nią kojarzą to? [ ♥ ] TS, CS i jedzonko xd [ ♥ ] TS3, lama, nolife. [ ♥ ] Ambitna, pomocna, pewna siebie. [ ♥ ] Wesoła, ambitna, zaradna. W jakim filmie powinna zagrać główną rolę? [ ♥ ] Listy do M. [ ♥ ] W Riverdale. [ ♥ ] Titanic. [ ♥ ] W Titanicu. Jak myślisz o czym śni? [ ♥ ] Proste że o mnie xD [ ♥ ] O @ Strzelec i zastanawia się kiedy w końcu zaprosi ją na randkę. [ ♥ ] Tylko o mnie. [ ♥ ] Pewnie o ładnych ludziach. Kto z forum powinien umówić się z nią na kawę? [ ♥ ] @ Strzelec xD [ ♥ ] Jest taki jeden Pan o nicku @ Strzelec [ ♥ ] Myślę, że @ Aro[C21 H30 O2] [ ♥ ] Wiadomo że ja xD Widzisz Justynę w stroju pandy, która żongluje na środku placu, co robisz? [ ♥ ] Podchodzę do niej i pytam o co jej chodzi XD [ ♥ ] Rzucam jakieś drobne ;d [ ♥ ] Kręcę snapa. [ ♥ ] Robię jej foty!!! Jak wyglądałaby gdyby była mężczyzną? [ ♥ ] Dobrze zbudowany, postawny i rudy, ale taki fajny rudy. Jak ten z Riverdale Archie ;d [ ♥ ] Bożydar. [ ♥ ] Szczupła, wysoka, czarne długie włosy, mały nos, niebieskie oczy. [ ♥ ] Tak że gdybym był kobietą to bym ją brał. Gdzie widzisz ją za kilka lat? [ ♥ ] Ma własną sieć z CS. [ ♥ ] Nie wiem dlaczego ale w sex shopie XD [ ♥ ] W Bieszczadach. [ ♥ ] Zostanie biznesmenką. Dokończ zdania... Justyna lubi... [ ♥ ] Koty. [ ♥ ] Pomarańcze. [ ♥ ] Mnie. [ ♥ ] Siedzieć na TS3. Justyna powinna... [ ♥ ] Podać mi swojego IG xD [ ♥ ] Ogolić się na łyso. [ ♥ ] Celować w wyższe stanowiska w przyszłości ;d [ ♥ ] Strzelać więcej głów w cs. Justyna nie może... [ ♥ ] Mieć tylko moda na TS. [ ♥ ] Być tak leniwa. [ ♥ ] Być uparta ;d [ ♥ ] Mieć długich włosów. Justyna ma... [ ♥ ] Dużo znajomych. [ ♥ ] Fajne tatuaże. [ ♥ ] Cudowny charakter. [ ♥ ] Dużo wolnego czasu chyba, bo ciągle jest aktywna ;d Dziękuje moim anonimowym uczestnikom Zapraszam wszystkich do kolejnych odcinków 5 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Justyna 1242 Napisano 25 Wrzesień, 2021 Ale słodziaki z Was, lovki 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
mr_tnctproo 812 Napisano 25 Wrzesień, 2021 Jak dobrze i szkoda że mnie nie pytano :( ale odpowiedzi dobre 👌🤣 Justyna, właścicielka cs-sex.shop 🤣😭🤣😭🤣 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzelec 518 Napisano 25 Wrzesień, 2021 Justyna skoro jest nam pisane na forum spotkanie, mogę znalezc chwilę czasu na nie ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aro[C21 H30 O2] 6596 Napisano 26 Wrzesień, 2021 good job + 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Rodeo Rita 1912 Napisano 26 Wrzesień, 2021 superancko, uwielbiam tę serię! plusik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
DestruktoR 20 Napisano 27 Wrzesień, 2021 Fajne fajne + leci 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach