moose` 5628 Napisano 25 Wrzesień, 2021 Rekrutacja Blacklisted 2021 Witam serdecznie, zapraszam do składania podań na członka BL. Potrzebuje 2 osób na to stanowisko. Będą zajmowały się rozpatrywaniem tak zwanych trudnych przypadków i pomagać Adminom oraz opiekunom w decyzjach o UB, bądź jego braku. Proszę żeby podania składały osoby naprawdę zainteresowane pomocą a nie tylko dla koloru. To odpowiedzialna funkcja, nie wymagająca częstej pracy. Jednak gdy już będzie Was potrzeba, musicie poświęcić trochę czasu. Wzór: Cytat Imię: Wiek: CS 1.6/CS:GO/Oba?: Staż/Doświadczenie jako admin: Umiejętność sprawdzania demek (Skala 1/10 + kilka zdań od siebie na ten temat): Umiejętność sprawdzania SS ( Skala 1/5 + kilka zdań na ten temat): Ile masz wolnego czasu : Chcesz coś jeszcze dodać?: Wymagania: Znajomość podstawowych i zaawansowanych rodzajów "wspomagaczy" Doświadczenie w rozpisywaniu demek Wiedza na temat ss`ów Aktywność na forum Umiejętność pracy w zespole Bycie obiektywnym, potrafiącym chłodno analizować zdarzenia niezależnie czy oskarżony na demie to kumpel/admin czy też zwykła łachudra Czas do: 2.10.2021 i może zostać przedłużony. Wszystkim kandydatom podsyłam wówczas demka i ss do oceny. Będziecie mieć na to kilka dni. Później wybiorę. UWAGA! BL potrzebuje zarówno do 1.6 jak i CSGO, można zajmować się dwoma CS, można jednym wybranym. 5 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
DestruktoR 20 Napisano 26 Wrzesień, 2021 Wzór: Imię: Jakub Wiek: 18 CS 1.6/CS:GO/Oba?: 1.6 Staż/Doświadczenie jako admin: Nie pamiętam kiedy miałem 1 admina ale fest dawno. Jeszcze nie miałem mutacji, więc to była jeszcze podstawówka 4-6Umiejętność sprawdzania demek (Skala 1/10 + kilka zdań od siebie na ten temat): 7 ale to tylko dlatego, że wcurwiają mnie te demka w csie 1.6, bo są gówniane i czasem nie wiadomo, czy to był np. strzał z aimem czy lag. Ogólnie to wiem co i jak, bo na forach praktycznie byłem tylko UBT.Umiejętność sprawdzania SS ( Skala 1/5 + kilka zdań na ten temat): 4, bo zawsze może być lepiej. Nie wiem co więcej napisać, bo nie umiem pisać podań.Ile masz wolnego czasu: Codziennie wieczorami ale wiadomo. Jak jest jakiś melanż, czy coś to wtedy odpuszczam lapka i ide najebany spać.Chcesz coś jeszcze dodać?: Tak chce. Wiem, że gorsze podanie ciężko napisać ale nigdy takowych nie umiałem i nie będę ściemniał :P UBT miałem na 2 forach i na obydwu miałem propozycję zostania opiekunem UBT. Zdecydowałem się na to podanie, bo szczerze mówiąc nadaje się najbardziej do zostania BL. Mam z tej rangi największy fun, bo mogę grać i zarówno pomagać, także wszystko się ze sobą łączy :P Jestem u was krótko i pewnie kojarzy mnie max 5 osób ale można mi zaufać i może to potwierdzić jeden z nowych modów :P To byłby chyba na tyle, jakby co to edytuje i coś dopisze :P Wymagania: Znajomość podstawowych i zaawansowanych rodzajów "wspomagaczy"Doświadczenie w rozpisywaniu demekWiedza na temat ss`ówAktywność na forumUmiejętność pracy w zespoleBycie obiektywnym, potrafiącym chłodno analizować zdarzenia niezależnie czy oskarżony na demie to kumpel/admin czy też zwykła łachudra (Kiedyś rozpisywałem właściciela i kilku adminów także nie ma z tym problemu) 6 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moose` 5628 Napisano 3 Październik, 2021 Demka wysłane do kandydata. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki