moose` 5628 Napisano 13 Styczeń, 2021 Dziś będziemy obgadywać ~Wikusia Zapraszam Co sądzisz o @~Wikusia jako admince TS3, grafiku oraz po prostu użytkownika naszego forum? # - Wiki robi świetną robotę. Ogarnia jak nikt. Jest bardzo pomocna i przekochana! # - Myślę, że ogarnie dział grafiki i to była dobra decyzja ze strony Administracji. Na TS3 aktywna, pomocna. # - Wiktoria jako adminka TS3 oraz grafik robi kawał dobrej roboty # - Jest dobrym adminem Ts3, rozgadanym, komunikatywnym, z każdym nawiązuje pozytywny kontakt. Skoro ma opiekuna grafików a także pracuje w branży graficznej to też raczej złego słowa nie można powiedzieć. Stara się ^^ Jako zwykły użytkownik to myślę że jest szczera cieplutka, czułą, troskliwa, zaradna osóbka z uśmieszkiem na twarzy. Z każdym potrafi załapać wspólny Flow itd. Czasami nerwus i marszczy nosa Jakie słowo idealnie ją opisuje? # - Wodzirejka # - Kociara # - Zdolniacha! # - Ambitna Gdyby miała być mężczyzna jakby wyglądała? # - No pewnie jak przystojny, młody mężczyzna bez brody. # - Wysoki, wysportowany brunet z zielonymi oczami. Z cudownym uśmiechem i zdolnościami manualnymi. # - Wysoki, przystojny brunet z delikatnym zarostem # - Przypuszczam, że rozmiarami mogła by dorównać Zgredkowi także Zgredek Jak myślisz, jak wyglądają jej wymarzone wakacje? # - Wędrówki po górach # - Plaża wino i jej ukochany # - A tego to ja nie wiem, ale pewnie jakieś w doborowym towarzystwie, imprezy itd. Z rodziną jak i znajomymi. # - Myślę, że nie ważne gdzie ale z kim Facet z forum, który idealnie pasowałby do Wiki? # - @BadLuck # - @uvzen. # - Ciężko mi dopasować taką osobę do niej na tym forum. # - @uvzen. Która piosenka idealnie opisuje jej życie miłosne? # - Yyyy nw, Kanikuły? # - "Serduszko puka w rytmie cza cza" # - Król Lew- miłość rośnie wokół nas # - Akon- Lonely Która emotka Ci się z nią kojarzy? # - # - O ta w formie #kitty # - # - W jakim filmie powinna zagrać główną role? # - Jakimś romantycznym # - Kobieta Kot # - Kac Vegas xdd # - Notatnik Widzisz ją przebraną za banana w centrum miasta, co robisz? # - Poprosiłbym o zdjęcie # - Udaje, że nie znam i zawracam. # - No pewnie zalewam się szczerym, zaciesznym śmiechem po którym będę miał cholerna czkawkę xd # - Dołączam do niej w stroju arbuza Dokończ zdania: Wikusia lubi... # - Lubi mnie! # - Lubi koty # - Wino i koty (Dużo wina) # - Kotki Wikusia powinna... # - Więcej angażować się na forum # - Powinna odpocząć! # - powinna coś zjeść # - Publikować więcej Swoich prac jako grafik Wikusia nie może... # - Oprzeć się Bydlakowi # - Ulegać Bydlakowi # - Nie może ruszać palcem. # - Nie może się denerwować Wikusia jest... # - jest kociakiem # - Symaptyczna # - Jest Kochana! # - Kozakiem Dziękuje moim anonimowym gościom za udział Ktoś chętny do obgadania go? Piszcie 6 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Wikusiaღ 1214 Napisano 13 Styczeń, 2021 (edytowane) Jezu !!!! Aż się cieplutko robi na serduszku jak się to czyta Dziękuję za udział w zabawie oraz taką dawkę humoru na wieczór @BadLuck kiedy randewu? XD Edytowane 13 Styczeń, 2021 przez ~Wikusia 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BadLuck 1651 Napisano 13 Styczeń, 2021 15 minut temu, ~Wikusia napisał: @BadLuck kiedy randewu? XD Jeszcze dziś, w sniegu. Obiecałem Ci zaspe 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uvzen. 1011 Napisano 13 Styczeń, 2021 Coś tu oszukane 😂😂 Pięknie moose zrobione, brawo. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
`Tysia 765 Napisano 13 Styczeń, 2021 Kawał świetnej roboty, aż chce się wracać po więcej! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
187gorilllaglue 310 Napisano 15 Styczeń, 2021 Dobra robota @moose` 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gauson 491 Napisano 22 Styczeń, 2021 Kociara to na pewno! 😂 Fajnie się czytało! 😉 Pozdrawiam! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach