Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

W związku z wykruszeniem się redakcji otwieram nowy temat, w którym można składać podania na redaktora forum. Proszę o użycie poniższego wzoru. 

Wzór podania: 

Imię:  

Staż na forum:   

Czym chciałbyś/chciałabyś się zająć? Czy masz jakieś swoje pomysły? :   

Jak dobrze posługujesz się językiem polskim? : 

Dlaczego akurat Ty nadajesz się na to stanowisko? (proszę o dłuższą wypowiedź):   

Spełniasz wszystkie powyższe warunki? (TAK/NIE):  

Wymagania:

• Zaangażowanie 
  • Chęć do pracy 
  • Dobra znajomość ortografii, gramatyki i stylistyki
  • Dyspozycyjność
  • Umiejętność współpracy
  • Systematyczność
  • Kultura osobista
  • Min. półroczny staż na forum

• Super! (+) 2
  • Plus 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odznaki

Imię: Kamil

Staż na forum:  Kwiecień 2018

Czym chciałbyś/chciałabyś się zająć?: Kontynuacją zabaw na forum między innymi "P&O", jak i "Pytanie na dziś".

Czy masz jakieś swoje pomysły?: Parę ciekawych pomysłów chodzi mi po głowie, zostaje tylko kwestia ich dopracowania. 

Jak dobrze posługujesz się językiem polskim?: Nie posługuję się nim na poziomie wyższym, ale sporo umiem i szybko się uczę.

Dlaczego akurat Ty nadajesz się na to stanowisko? (proszę o dłuższą wypowiedź): Jestem pomocny w miarę swoich możliwości, bezkonfliktowy dzięki czemu nie mam żadnych niewyjaśnionych spraw z czytelnikami forum. Kreatywność to jedna z moich niewielu zalet, potrafię zrobić coś z niczego przez co wnoszę wiele radości w życie innych ludzi. Mam sporo czasu co może wpłynąć na moja aktywność na forum, pobudzeniu stojących w miejscu serii, które miały potencjał ale zostały porzucone. 

Spełniasz wszystkie powyższe warunki? (TAK/NIE): TAK

Edytowane przez Pixelek
  • Super! (+) 3
  • Plus 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imię:  Radosław

Staż na forum:   kilka dni 

Czym chciałbyś/chciałabyś się zająć? Czy masz jakieś swoje pomysły? :   Chciałbym się zająć pytaniem dnia/wywiadami. Mam bardzo dużo pytań w zanadrzu.

Jak dobrze posługujesz się językiem polskim? :  Myślę, że w skali 9/10

Dlaczego akurat Ty nadajesz się na to stanowisko? (proszę o dłuższą wypowiedź):   Myślę, że nadaję się na to stanowisko ponieważ z języka polskiego, dostaję 4/5 za opowiadania. Nigdy nie byłem redaktorem i chciałbym spróbować swoich sił, przecież zawsze jest ten pierwszy raz :D

Spełniasz wszystkie powyższe warunki? (TAK/NIE): Tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imię:  Rafał.

Staż na forum:   3 lata z przerwą.

Czym chciałbyś/chciałabyś się zająć? Czy masz jakieś swoje pomysły? :   Generalnie pomysły już przedstawiłem redaktor naczelnej @Vokal.^^, ale tak w skrócie, aby każdy wiedział. Planuje odświeżyć serię "Pytanie na śniadanie", w której byłoby dużo świeżych informacji, taka "mini gazetka". Seria pojawiałaby się 2-3 w tygodniu. Dodatkowo mam pomysł na serię, gdzie zwykli gracze będą opisywać serwer, na którym grają. Oczywiście wywiady większe i mniejsze. Też zbyt wiele jeden redaktor nie może narzucić na siebie, aby inni mieli co robić. :m1

Jak dobrze posługujesz się językiem polskim? : Myślę, że raczej dobrze sami oceńcie, czytając moje artykuły. :p

Dlaczego akurat Ty nadajesz się na to stanowisko? (proszę o dłuższą wypowiedź):   Hmm, doświadczenie mam sporę w bagażu. Kto czytał moje niedawne powitanie, ten wie, ale przypomnę. Z redakcją zaczynałem 7 lat, przez ten czas kilkukrotnie byłem redaktorem, a także opiekunem. Generalnie nie ma rangi, jakiej bym nie miał, może miss forum?  Hmm, trzeba o tym pomyśleć.:p Wracając do tematu, jestem studentem drugiego roku, wiadome jest, że przy zdalnym nauczaniu czasu jest sporo, więc warto ten czas pożytecznie wykorzystać. ;)

Spełniasz wszystkie powyższe warunki? (TAK/NIE):  Myślę, że tak. :D

Liczę na owocną współpracę w redakcji wraz z @Pixelek oraz @Vokal.^^!!

• Super! (+) 3
  • Plus 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imię:  Mateusz.

Staż na forum:   Mały, ale zostaję na długo.

Czym chciałbyś/chciałabyś się zająć? Czy masz jakieś swoje pomysły? :   To już zależy od innych osób z redakcji, najpierw trzeba z nimi uzgodnić a nie robić na własną rękę :).

Jak dobrze posługujesz się językiem polskim? : Bardzo dobrze, ortografia interpunkcja i stylistyka jest u mnie na wysokim poziomie. 

Dlaczego akurat Ty nadajesz się na to stanowisko? (proszę o dłuższą wypowiedź):   Zacznę od tego, że posiadałem już redaktora bardzo długo. Jestem aktywny i mam chęć do pracy. Jestem ogarnięty i dojrzały, mam dużo wolnego czasu więc wszystko będzie zrobione. Jestem systematyczny i konsekwentny, a pracę w grupie uwielbiam! Myślę, że nie pożałujecie przyjmując mnie.

Spełniasz wszystkie powyższe warunki? (TAK/NIE): TAK

@Vokal.^^

Edytowane przez Mejfiu
  • Haha (neutral) 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imię: Mateusz.

Staż na forum: Dość długi, nie najdłuższy, ale nie najkrótszy :).

Czym chciałbyś/chciałabyś się zająć? Czy masz jakieś swoje pomysły? : Pomysły jakieś mam, ale myślę, że powiem jak byście dali mi szansę. Co do tego, czym chciałbym się zajmować. Myślę, że wszystko w stanie jestem zrobić więc dostosowałbym się do pracy innych redaktorów.

Jak dobrze posługujesz się językiem polskim? : Bardzo dobrze.

Dlaczego akurat Ty nadajesz się na to stanowisko? (proszę o dłuższą wypowiedź): Mam doświadczenie jako redaktor, byłem nim kilka razy przez dłuższy czas więc mam jakieś doświadczenie. Zawsze lubiłem się tym zajmować, ale niestety sprawy potoczyły się tak, że musiałem zrezygnować. Jeżeli wiem, że mam jakąś szansę, chcę spróbować czy się dostanę. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie podania :).

Spełniasz wszystkie powyższe warunki? (TAK/NIE): TAK.

Edytowane przez Mejfiu
  • Haha (neutral) 1
  • Plus 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...