Lisuuu69 141 Napisano 10 Listopad, 2020 (edytowane) Nie wiem, czy powinienem otwierać nowy temat, ale tak chyba będzie "w miarę" profesjonalnie. Imię: Paweł Wiek: 26 Co byłoby twoim priorytetem w redakcji?: Cóż mam napisać, po prostu ożywienie działu Redakcja. Na pewno postarałbym się o powrót forumowego Miesięcznika ( @Strzelec, jesteś obecnie jedynym Redaktorem, my we 2 + pomoc użytkowników - moglibyśmy ogarnąć temat). Jestem tu nowy, z tego co zdążyłem zauważyć ostatni Miesięcznik pojawił się ponad rok temu, więc warto byłoby dodawać i wysyłać w świat forumowe nowinki w takiej postaci (grafikiem nie jestem, więc potrzebowałbym pomocy w tym zakresie). Dodatkowo w każdym Miesięczniku mógłby pojawiać się konkurs, w którym ktoś (może nawet kilka osób) mógłby wygrać jakieś extra nagrody. Jeśli chodzi o newsy - wiadomo jakie mamy czasy, każdy ma swoje opinie i poglądy, więc będzie o czym pisać i dyskutować. Mam nadzieję, że wszyscy aktywni użytkownicy forum pomogą Nam w rozkręceniu tego działu. Na pewno raz na jakiś czas pojawiałby się temat, w którym pytałbym użytkowników o czym chcieliby podyskutować na otwartym forum (oczywiście w grzeczny i stonowany sposób).Chętnie pomógłbym również w prowadzeniu Ligi Typerów, gdyż interesuję się sportem (głównie piłka nożna), więc z wielką chęcią podzieliłbym się swoją opinią nt. nadchodzących meczy. Co przemawia za tym, aby przyjąć twoją kandydaturę?:Na poprzedniej, już nieistniejącej sieci cs-reload, przez długi czas posiadałem rangę MSG (Media Support Group), a następnie rangę Forum Support. Wiem z czym to się je, jestem również otwarty na wdrażanie nowych, świeżych pomysłów wychodzących od innych użytkowników Forum. To, co napisałem wyżej, to tylko cząstka tego, co zdążyłem zauważyć, a co można by zmienić / poprawić / dodać na Forum. Doświadczenie w/w aspekcie „ pracy ”?:Tak jak wspomniałem wyżej, długi czas pracy jako MSG i FS na poprzedniej sieci. Spełniasz wymagania [ TAK ] | [ NIE ]:Jeśli nie ma jakichkolwiek innych wymagań / zastrzeżeń, to myślę, że jak najbardziej TAK! Co wymagamy, czego oczekujemy ✔ W miarę możliwości bycie aktywnym na forum: w miarę moich możliwości obiecuję jak największa aktywność ✔ Zaangażowanie: 100% ✔ Współpraca: to podstawa w życiu forum ✔ Znajomość Ortografii i gramatyki: 5,5/6, czasem się pomylę, ale to jak każdy ✔ Chęć: inaczej nie pisałbym podania Edytowane 10 Listopad, 2020 przez Lisuuu69 hyde park - muzyka etc 4 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alan 1478 Napisano 10 Listopad, 2020 Na tak + Wiek + Zaangażowanie + Doświadczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Strzelec 518 Napisano 10 Listopad, 2020 Przekonało mnie Twoje podanie, ponadto przyda mi się pomoc, ostatnio chorowałem i nic się nie pojawiało na sieci, poza tym masz doświadczenie no i przyda się trochę świeżości i nowych pomysłów do działu. Na tak, myślę że można dać szansę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrri 16728 Napisano 10 Listopad, 2020 Podanko robi wrażenie pod względem konkretności, doświadczenia, chęci, wiedzy oraz pomysłów. Dojrzale wszystko opisane wraz ze starannością o każdy szczegół. Gołym okiem widać spory potencjał. Ponadto cieszy każda nowa twarz na forum, która potrafi coś nowego świeżego tchnąć. Dział redakcji tego kopa i tchnienia potrzebuje dość mocno i ta gałąź powinna zostać migiem wzmocniona Twoją osobą . Trzymam również kciuki, by ten segment redakcyjny odzyskał ponownie dawny ten najlepszy blask. Powodzenia. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
Dziamdziak 60 Napisano 10 Listopad, 2020 Miło zobaczyć, że komuś się chce. Poza tym zawsze jestem zdania, że nasze czyny świadczą tylko o nas. Dlatego mam nadzieję, że to przemyślana decyzja i szybko nie zrezygnujesz Pomimo Twojego krótkie stażu na forum również jestem za! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roboo 7398 Napisano 10 Listopad, 2020 Rownież jestem na tak. Podanie napisane starannie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki
vivor 11279 Napisano 10 Listopad, 2020 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach