Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy powinienem otwierać nowy temat, ale tak chyba będzie "w miarę" profesjonalnie.

Imię:
Paweł

Co byłoby twoim priorytetem w redakcji?:

Cóż mam napisać, po prostu ożywienie działu Redakcja.

Na pewno postarałbym się o powrót forumowego Miesięcznika ( @Strzelec, jesteś obecnie jedynym Redaktorem, my we 2 + pomoc użytkowników - moglibyśmy ogarnąć temat). Jestem tu nowy, z tego co zdążyłem zauważyć ostatni Miesięcznik pojawił się ponad rok temu, więc warto byłoby dodawać i wysyłać w świat forumowe nowinki w takiej postaci (grafikiem nie jestem, więc potrzebowałbym pomocy w tym zakresie). Dodatkowo w każdym Miesięczniku mógłby pojawiać się konkurs, w którym ktoś (może nawet kilka osób) mógłby wygrać jakieś extra nagrody.

Jeśli chodzi o newsy - wiadomo jakie mamy czasy, każdy ma swoje opinie i poglądy, więc będzie o czym pisać i dyskutować. Mam nadzieję, że wszyscy aktywni użytkownicy forum pomogą Nam w rozkręceniu tego działu.

Na pewno raz na jakiś czas pojawiałby się temat, w którym pytałbym użytkowników o czym chcieliby podyskutować na otwartym forum (oczywiście w grzeczny i stonowany sposób).

Chętnie pomógłbym również w prowadzeniu Ligi Typerów, gdyż interesuję się sportem (głównie piłka nożna), więc z wielką chęcią podzieliłbym się swoją opinią nt. nadchodzących meczy.

Co przemawia za tym, aby przyjąć twoją kandydaturę?:

Na poprzedniej, już nieistniejącej sieci cs-reload, przez długi czas posiadałem rangę MSG (Media Support Group), a następnie rangę Forum Support. Wiem z czym to się je, jestem również otwarty na wdrażanie nowych, świeżych pomysłów wychodzących od innych użytkowników Forum. To, co napisałem wyżej, to tylko cząstka tego, co zdążyłem zauważyć, a co można by zmienić / poprawić / dodać na Forum.

Doświadczenie w/w aspekcie „ pracy ”?:

Tak jak wspomniałem wyżej, długi czas pracy jako MSG i FS na poprzedniej sieci.

Spełniasz wymagania [ TAK ] | [ NIE ]:

Jeśli nie ma jakichkolwiek innych wymagań / zastrzeżeń, to myślę, że jak najbardziej TAK!

Co wymagamy, czego oczekujemy

W miarę możliwości bycie aktywnym na forum: w miarę moich możliwości obiecuję jak największa aktywność

Zaangażowanie: 100%

Współpraca: to podstawa w życiu forum

Znajomość Ortografii i gramatyki: 5,5/6, czasem się pomylę, ale to jak każdy

Chęć: inaczej nie pisałbym podania

Edytowane przez Lisuuu69
hyde park - muzyka etc
  • Super! (+) 4
  • Plus 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tak

+ Wiek

+ Zaangażowanie 

+ Doświadczenie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przekonało mnie Twoje podanie, ponadto przyda mi się pomoc, ostatnio chorowałem i nic się nie pojawiało na sieci, poza tym masz doświadczenie no i przyda się trochę świeżości i nowych pomysłów do działu.

Na tak, myślę że można dać szansę. 

• Super! (+) 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podanko robi wrażenie pod względem konkretności, doświadczenia, chęci, wiedzy oraz pomysłów. Dojrzale wszystko opisane wraz ze starannością o każdy szczegół. Gołym okiem widać spory potencjał. Ponadto cieszy każda nowa twarz na forum, która potrafi coś nowego świeżego tchnąć. Dział redakcji tego kopa i tchnienia potrzebuje dość mocno i ta gałąź powinna zostać migiem wzmocniona Twoją osobą :). Trzymam również kciuki, by ten segment redakcyjny odzyskał ponownie dawny ten najlepszy blask. Powodzenia.

• Super! (+) 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odznaki

Miło zobaczyć, że komuś się chce. Poza tym zawsze jestem zdania, że nasze czyny świadczą tylko o nas. Dlatego mam nadzieję, że to przemyślana decyzja i szybko nie zrezygnujesz ;)

Pomimo Twojego krótkie stażu na forum również jestem za!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rownież jestem na tak. Podanie napisane starannie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odznaki

podanieprzyjete.png

• Plus 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...