Skocz do zawartości
vivor

wyróżnione Aplikacja na stanowisko Redaktora forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, 

Jako, iż w redakcji ostatnio nic się nie dzieje, brakuje rąk do pracy itd. Postanowiłem odświeżyć nieco temat z rekrutacją oraz z samymi wymaganiami na w/w stanowisko. Podania składamy wg. Poniższego wzoru w tym temacie;

Imię:

Co byłoby twoim priorytetem w redakcji?:

Co przemawia za tym, aby przyjąć twoją kandydaturę?:

Doświadczenie w/w aspekcie „ pracy ”?:

Spełniasz wymagania [ TAK ] | [ NIE ]:

Co wymagamy, czego oczekujemy

W miarę możliwości bycie aktywnym na forum,

Zaangażowania,

Współpracy,

Znajomość Ortografii i gramatyki,

Chęci ;>

• Super! (+) 3
  • Plus 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imię: Szymon

Co byłoby Twoim priorytetem w redakcji:

Myślę, że kontynuacja starych serii i wsparcie osób z redakcji w tychże pr6ojektach, oraz stworzenie czegoś własnego, autorskiego, może jakieś krótkie historyjki, opowieści, jeżeli by się to przyjęło. Z pewnością też czasami chciałabym wrzucić coś ze swojej twórczości, bo piszę teksty do kawałków rapowych. Przede wszystkim chciałbym aby dział znów zaczął tętnić życiem i może wprowadzić też jakieś elementy humorystyczne lub do wspólnej zabawy.

Co przemawia za tym, aby przyjąć twoją kandydaturę?:

Vivor kiedyś mnie lubił, spamował po nocach na messengerze z jakimiś szalonymi pomysłami, to może da mi szansę :D. Tak na poważnie to może po prostu to, że posiadam doświadczenie, lubię pisać i przychodzi mi to z łatwością a dodatkowo mam głowę pełną pomysłów i dużo wolnego czasu.

Doświadczenie w/w aspekcie „ pracy ”?:

Owszem, pełniłem tą funkcję tutaj, byłem redaktorem forum oraz redaktorem funpage'a stęskniłem się za Wami i chciałbym do Was wrócić :).

Spełniasz wymagania [ TAK ] | [ NIE ]: TAK

• Super! (+) 2
  • Plus 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imię: Damian

Co byłoby twoim priorytetem w redakcji?: ogolnie jakies fajne tematy zwiazane z historia Polski.

Co przemawia za tym, aby przyjąć twoją kandydaturę?:ogolnie lubie robic cos nowego, sprobowac wszystkiego w zyciu trzeba sprobowac.  a moze wam sie spodoba i bede pisakiem (dlugopisem ,olowkiem ) czy tam innym pendrakiem  :)

Doświadczenie w/w aspekcie „ pracy ”?: Pisze teksty, swoje. Smieszne i mniej smieszne xd

Spełniasz wymagania [ TAK ] | [ NIE ]: Niewiem nie mi to oceniac.

Co wymagamy, czego oczekujemy

W miarę możliwości bycie aktywnym na forum,  

Zaangażowania,

Współpracy,

Znajomość Ortografii i gramatyki,

Chęci ;>

• Plus 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imię: Monia

Co byłoby twoim priorytetem w redakcji?: Uwielbiam książki. Naprawdę dużo czytam i chciałabym się głównie na tym skupić - recenzje, polecenia. Kocham też poezję.

Co przemawia za tym, aby przyjąć twoją kandydaturę?: Jestem bardzo kreatywną i chętną do pracy osobą. Mam głowę pełną pomysłów i potrafię pisać o wszystkim. Chętnie pomogę przy wywiadach, zabawach itp. Piszę wiersze, śpiewam, gram na różnych instrumentach. Ortografia, gramatyka i stylistyka nie sprawiają mi problemu. Potrafię zainteresować czytelnika swoim tekstem. Literatura jest we mnie :) Żyję nią i jej wszystkimi kategoriami.

Doświadczenie w/w aspekcie „ pracy ”?: Nie

Spełniasz wymagania [ TAK ] | [ NIE ]: Tak :)

• Super! (+) 5
  • Plus 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odznaki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...