vivor 11279 Napisano 1 Październik, 2020 Witajcie, Jako, iż w redakcji ostatnio nic się nie dzieje, brakuje rąk do pracy itd. Postanowiłem odświeżyć nieco temat z rekrutacją oraz z samymi wymaganiami na w/w stanowisko. Podania składamy wg. Poniższego wzoru w tym temacie; Imię: Wiek: Co byłoby twoim priorytetem w redakcji?: Co przemawia za tym, aby przyjąć twoją kandydaturę?: Doświadczenie w/w aspekcie „ pracy ”?: Spełniasz wymagania [ TAK ] | [ NIE ]: Co wymagamy, czego oczekujemy ✔ W miarę możliwości bycie aktywnym na forum, ✔ Zaangażowania, ✔ Współpracy, ✔ Znajomość Ortografii i gramatyki, ✔ Chęci ;> 3 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzelec 518 Napisano 1 Październik, 2020 Imię: Szymon Wiek: 24 Co byłoby Twoim priorytetem w redakcji: Myślę, że kontynuacja starych serii i wsparcie osób z redakcji w tychże pr6ojektach, oraz stworzenie czegoś własnego, autorskiego, może jakieś krótkie historyjki, opowieści, jeżeli by się to przyjęło. Z pewnością też czasami chciałabym wrzucić coś ze swojej twórczości, bo piszę teksty do kawałków rapowych. Przede wszystkim chciałbym aby dział znów zaczął tętnić życiem i może wprowadzić też jakieś elementy humorystyczne lub do wspólnej zabawy. Co przemawia za tym, aby przyjąć twoją kandydaturę?: Vivor kiedyś mnie lubił, spamował po nocach na messengerze z jakimiś szalonymi pomysłami, to może da mi szansę :D. Tak na poważnie to może po prostu to, że posiadam doświadczenie, lubię pisać i przychodzi mi to z łatwością a dodatkowo mam głowę pełną pomysłów i dużo wolnego czasu. Doświadczenie w/w aspekcie „ pracy ”?: Owszem, pełniłem tą funkcję tutaj, byłem redaktorem forum oraz redaktorem funpage'a stęskniłem się za Wami i chciałbym do Was wrócić :). Spełniasz wymagania [ TAK ] | [ NIE ]: TAK 2 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koles Git !. 2355 Napisano 9 Październik, 2020 Imię: Damian Wiek: 30 Co byłoby twoim priorytetem w redakcji?: ogolnie jakies fajne tematy zwiazane z historia Polski. Co przemawia za tym, aby przyjąć twoją kandydaturę?:ogolnie lubie robic cos nowego, sprobowac wszystkiego w zyciu trzeba sprobowac. a moze wam sie spodoba i bede pisakiem (dlugopisem ,olowkiem ) czy tam innym pendrakiem Doświadczenie w/w aspekcie „ pracy ”?: Pisze teksty, swoje. Smieszne i mniej smieszne xd Spełniasz wymagania [ TAK ] | [ NIE ]: Niewiem nie mi to oceniac. Co wymagamy, czego oczekujemy ✔ W miarę możliwości bycie aktywnym na forum, ✔ Zaangażowania, ✔ Współpracy, ✔ Znajomość Ortografii i gramatyki, ✔ Chęci ;> 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vokal.^^ 540 Napisano 20 Listopad, 2020 Imię: Monia Wiek: 26 Co byłoby twoim priorytetem w redakcji?: Uwielbiam książki. Naprawdę dużo czytam i chciałabym się głównie na tym skupić - recenzje, polecenia. Kocham też poezję. Co przemawia za tym, aby przyjąć twoją kandydaturę?: Jestem bardzo kreatywną i chętną do pracy osobą. Mam głowę pełną pomysłów i potrafię pisać o wszystkim. Chętnie pomogę przy wywiadach, zabawach itp. Piszę wiersze, śpiewam, gram na różnych instrumentach. Ortografia, gramatyka i stylistyka nie sprawiają mi problemu. Potrafię zainteresować czytelnika swoim tekstem. Literatura jest we mnie Żyję nią i jej wszystkimi kategoriami. Doświadczenie w/w aspekcie „ pracy ”?: Nie Spełniasz wymagania [ TAK ] | [ NIE ]: Tak 5 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Odznaki 2